Usługi poligraficzne Radom

Ploter laserowy

Wyroby wycinane ploterem laserowym – maszyna jest sterowana komputerem na którym projektuje się wzór np: serca, napisy, cyfry 3D, puzzle, tablice do pisania kredą, itp. Oraz opakowania ekologiczne z firmowym grawerem. Ploter również graweruje np.: napis firmowy na długopisie, dedykację lub życzenia na sercu z drewna. Dzięki maszynie do wycinania ozdób ze sklejki i drewna będziemy mogli zapewnić większy asortyment.

Ploter laserowy to jedno z najbardziej uniwersalnych urządzeń znajdujących zastosowanie w poligrafii i reklamie. Dzięki nim możemy ciąć i grawerować drewno, papier, skórę, plastik, plexi oraz wiele innych materiałów organicznych. Plotery Laserowe znajdują zastosowanie przy znakowaniu gadżetów reklamowych oraz przy uszlachetnianiu papieru zwłaszcza przy produkcji zaproszeń.

Ozdoby z naturalnego drewna oraz ich grawerowanie – plastry drewna mają bardzo szerokie zastosowanie np.: w tworzeniu stroików i dekoracji, aranżacji wnętrz, tworzeniu rustykalnych aranżacji weselnych, projektowaniu wystaw sklepowych. Na plastrach z drewna będą wykonywane piękne i oryginalne stroiki przy użyciu dodatków naturalnych: mech, gałązki, figurki wycięte ploterem. Jak również grawerowanie różnego rodzaju dedykacji.